Praktijk voor Kind en Intelligentie

Omdat u vragen heeft over het leervermogen van uw kind

contact

Heeft u vragen over het intelligentieonderzoek of interesse in een vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Belt of mailt u mij dan gerust! Een eerste kennismakingsgesprek is meestal wel binnen een week te organiseren. Het onderzoek plannen we in overleg. Mijn praktijk is gevestigd in Hilversum, regio 't Gooi.


Mijn contactgegevens zijn:


Loes Koekkoek

Jacob Catsstraat 35 (alleen op afspraak)

1215 EX Hilversum

T; 035 – 785 21 05

M; 06 - 42 08 55 84

E: loes@kind-en-intelligentie.nl

Parkeren: in de buurt is volop gratis parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid met de auto: Hilversum is volgens velen een ramp vanwege het eenrichtingsverkeer. Ik adviseer u om vanaf de A27 Hilversum binnen te rijden. De Jacob Castsstraat is een zijstraat rechts van de rondweg / ring Zuid (De Diependaalselaan). Als u uit de richting van Amsterdam komt, dan volgt u de N201. Na het passeren van resp. een bezinepompstation en het bordje "Hilversum" gaat u bij de rotonde rechtsaf de rondweg Zuid op (richting Utrecht). Dat is de Diependaalselaan waarvan de Jacob Catsstraat een zijstraat links is. (Een middenberm verhindert dat u ook echt linksaf kan slaan. Bij De Bosdrift kunt u draaien naar de andere weghelft en slaat u rechtsaf).


Bereikbaarheid met het openbaar vervoer: vanaf en naar Hilversum Centraal Station stopt bus 104 bij mij in de buurt. Vanaf het Centraal station stopt de bus op de hoek met de Neuweg. De Jacob Catsstraat is een zijstraat van deze Neuweg. Vanaf mijn huis stopt de bus op de Bosdrift, dat is bijna achter mijn huisadres.