Praktijk voor Kind en Intelligentie

Omdat u vragen heeft over het leervermogen van uw kind

mijn tarieven

Voor Intelligentieonderzoek

Mijn tarief voor het intelligentieonderzoek bedraagt € 495,- inclusief (21%) btw. In dit bedrag is begrepen:

* de intake/kennismaking

* het afnemen van de volledige Wisc-III of Wisc-V

* de uitwerking tot een rapport

* het afsluitende adviesgesprek.


Afhankelijk van de leeftijd en situatie neem ik vaak óók de Prestatiemotivatie test (PMTK) af . Ik breng daar geen extra kosten voor in rekening. Indien u geen behoefte heeft aan een rapportage, dan is een apart tarief af te spreken. Voor een intake- of adviesgesprek dat niet door een intelligentieonderzoek wordt gevolgd, bedraagt mijn tarief € 60 per uur. Dit bedrag bent u niet verschuldigd als de intake of het advies leidt tot een onderzoek.


Voor Faalangsttraining en Kindercounseling

Voor het Intakegesprek reken ik geen kosten. Een sessie Faalangsttraining, Kindercounseling, Ouderbegeleiding, Ouderadvisering of Schoolbegeleiding duurt in de regel een uur. Het uurtarief (de kosten van een sessie) bedraagt € 60. Het tarief voor een schoolobservatie (anderhalf uur) inclusief adviesgesprek (een uur) bedraagt € 150, exclusief reistijd naar de school. Het tarief voor een eventueel observatieverslag bedraagt € 60.


Vergoeding

Het intelligentieonderzoek wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Soms levert school echter een bijdrage in de kosten. Faalangsttraining en Kindercounseling wordt niet door de zorgverzekering vergoed.


Kosten van het afzeggen

Indien u onverhoopt een afspraak moet afzeggen, dan zijn daar voor u geen kosten aan verbonden. U dient dan echter wel uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. Zonder afzegging, wordt € 60,- in rekening gebracht.


Graag verwijs ik u naar de algemene voorwaarden.